Wil je je naamsbekendheid verhogen voor meer klanten zonder dure advertentiekosten?


 1. Hoe kun je je naamsbekendheid verhogen zodat je meer klanten aantrekt? 
 2. Voel je je onzeker over hoe je moet beginnen met het verhogen van je naamsbekendheid? 
 3. Zie je wel dat er veel mogelijkheden zijn, maar weet je niet goed wat verstandig is om te doen? 
 4. Zoek je tevens naar een manier om meer naamsbekendheid te krijgen maar heb je geen budget om veel te adverteren?

Ik begrijp dat heel goed. Vandaar dat ik ook de Challenge Meer Naamsbekendheid voor meer klanten voor je heb gemaakt. Met deze challenge heb ik je willen inspireren met ideeën.


Ik zal iets meer over mezelf vertellen en hoe ik bezig ben met de naamsbekendheid voor mijn bedrijf.

Tot drie jaar geleden heb ik mijn bedrijf opgebouwd zuiver en alleen via “offline” manieren. Ik had simpelweg nog nooit van internetmarketing gehoord. Laat staan dat ik wist wat online marketing was. Het gebruik van Facebook als acquisitie strategie was volledig nieuw voor mij.


Ik heb in de 25 jaar daarvoor vooral mijn bedrijf opgebouwd door intensief contact te leggen met potentiële klanten, beurzen te bezoeken, columns te schrijven in vakbladen en workshops te organiseren.


Inmiddels weet ik beter.

Na veel zwoegen, studeren en proberen heb ik ontdekt welke online manieren een welkome aanvulling zijn op de strategieën ik al toepaste.

Dat was ook hard nodig want in augustus 2014 zat ik echt vast met mijn bedrijf. Ik wist niet goed welke kant het op moest.


Het beste advies wat ik je kan geven als je in zo’n situatie terecht komt is om

 • Vooral jezelf te zijn
 • Te stoppen met anderen te kopiëren
 • Gaan doen waar je het beste in bent


Toen ik dit ben gaan doen kwam de flow terug en begon het weer te stromen.


Hoe kun je daarmee dan je naamsbekendheid verhogen?

Mensen zijn geïnteresseerd in je verhaal, in je motivatie om wat je doet en de keuzes die je hebt gemaakt. De kunst om dit te delen, is dit te doen volgens een stappenplan waardoor mensen je gaan volgen.


Ik geef je graag het 7 stappenplan naar meer naamsbekendheid:


1. Durf specifiek te zijn over welke problemen je oplost

2. Beschrijf heel duidelijk welke mensen je het beste kunt helpen

3. Onderzoek op welke platformen deze mensen aanwezig zijn

4. Bepaal het medium waarop je jouw verhaal het meest natuurlijk kunt overbrengen

5. Vraag aan je volgers op welke manier zij jouw verhaal willen ontvangen

6. Maak een haalbare planning hoe je informatie gaat delen

7. Gebruik Google en Facebook heel bewust om zichtbaar te zijn


Met deze 7 stappen is het mij gelukt om mijn bedrijf binnen een weer jaar op te bouwen. Maar wat vooral nog belangrijker is, is dat mijn klanten dit stappenplan ook zijn gaan toepassen en daarmee dezelfde resultaten zijn gaan behalen.


Ik kan je helpen om je onzekerheid te overwinnen zodat je naamsbekendheid “door het dak gaat” en de juiste mensen jou gaan benaderen om door jou geholpen te worden.


De manier waar op je dat gaat lukken is door de Naamsbekendheid Power Boost Training.

In de 6 weekse training gaan we de onderstaande modules doorlopen, waarna je je een systeem hebt eigen gemaakt om zonder enige onzekerheid, heel gericht de juiste boodschap aan de juiste mensen te laten zien.

De modules zijn bewust als volgt opgebouwd zodat je zonder moeite je naamsbekendheid kunt verhogen:


Module 1: Niche en specificiteit definiëren

Na deze module weet je exact welke mensen door jou het beste geholpen kunnen worden. Met de zgn. “ maak je eigen vijver methode” vind je het marktdeel wat het beste bij je past en hoe je daar je mensen kunt benaderen. Het is een perfecte manier om focus aan te brengen en rust te creëren.


Module 2: Klantbehoefte aanspreken

Met de “vertrek & aankomst” methode ontdek je wat de behoefte is van je doelgroep en hoe je jouw naam binnen deze groep kunt vestigen met waardevolle en relevante informatie (content).


Module 3: Het meest efficiënte contentsysteem

Content is de sleutel om je kennis te tonen. Het maken van content is echter een tijdrovende klus.

Ook ik liep daar tegen aan. Daarom heb ik een systeem ontwikkeld waarmee je op alle platformen, die je wilt, en met verschillende soorten media (tekst, video, beeld), zichtbaar kunt zijn zonder dat je telkens alles weer opnieuw moet maken.


Module 3 is het kloppende hart van de Naamsbekendheid Power Boost Training. Een systeem waarmee je veel tijd gaat besparen.Zeker op de langere termijn omdat je handig wordt in het efficiënt inzetten van content. Alle content die je ooit gemaakt hebt komt in dit systeem van pas en kun je direct inzetten.


Module 4: Multipower of video

In deze module laat ik je letterlijk zien hoe je krachtige video’s maakt zonder dat je hoeft te editten. Ik heb zelf nog nooit een video ge-edit. Dat kost veel tijd en je hebt technische kennis voor nodig. Video heeft wel veel impact en is de goedkoopste manier om veel bereik mee te creëren. In deze module ga ik je niet alleen vertellen hoe je super video’s kunt maken, ik ga het je stap voor stap laten zien.


Module 5: De ultieme klantmagneet

Alleen het verhogen van je naamsbekendheid levert niks op. Het gaat om de verdieping die je met je volgers opbouwt. Een klantmagneet is daar de beste en meest laagdrempelige manier voor. Na module 5 weet je hoe je potentiële klanten aan je kunt binden en de volgende stap kunt zetten naar een opdracht.


Module 6: Google en Facebook technieken

Google is de belangrijkste zoekmachine op het internet. Als je weet waar je klanten naar zoeken kun je deze gegevens verwerken in je content. Dit zorgt ervoor dat je snel op de eerste pagina van google komt. In module 6 geef ik je de technieken hoe je dit kunt doen, maar bovenal geef ik je stappenplan hoe je je content opbouwt, waar de “zoekopdrachten van je klanten” al in verwerkt zijn.



Facebook is het grootste platform te wereld. Ook in Nederland zijn de meeste mensen actief op Facebook. Dagelijks zijn er 7,5 miljoen mensen op Facebook. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld 0,4 miljoen per dag op LinkedIn. 
In deze module vertel ik je precies hoe je duizenden mensen je bericht kunt tonen voor slechts een paar euro.


De investering in het verhogen van je naamsbekendheid voor meer klanten bedraagt 
normaal € 1995,-.

Ik ben echter zo enthousiast over de deelname aan de challenge dat ik graag de deelnemers een bijzonder aanbod wil doen.


Voor de deelnemers aan de challenge bedraagt de investering in de Naamsbekendheid Power Boost Training 

geen € 1995,- maar € 350,- .


Dit aanbod is geldig tot komende maandag. Daarna ga ik de training ook aanbieden aan mensen die niet aan de challenge hebben meegedaan, De training gaat dan in prijs omhoog. Dit aanbod komt nooit meer terug.


€ 1995,-

€ 350,-

Naamsbekendheid Power Boost Training

 • Bonus

  Ik wil gewoon dolgraag dat deze training jouw naamsbekendheid gaat verhogen. Om dat nog meer mogelijk te maken geef ik je nog een aantal hele speciale bonussen die ik normaal gesproken niet beschikbaar stel.


  Bonus 1: Hoe schrijf je een facebook advertentie die gelezen wordt?

  Deze training is een onderdeel van een uitgebreide training over copywriting t,.w.v. € 1495,-. In deze training leer ik je de 2 geheimen tussen een advertentie die wel gezien en gelezen wordt en een advertentie die helemaal geen respons oplevert.


  Bonus 2: Deelname aan de besloten deelnemers groep


  In de trainingsomgeving bevindt zich een speciale omgeving waar je je vragen kunt stellen aan de andere deelnemers van de training. Dit is een bijzonder plezierige manier om elkaar te helpen met allerlei onderwerpen. Je kunt ervaringen delen en feedback vragen,

  Deelname aan een besloten groep kost normaal € 395,- per jaar.


  Bonus 3: Persoonlijke begeleiding

  Ik committeer mijzelf aan jouw succes. Vandaar dat ik bij deze training wekelijks live aanwezig ben om jouw vragen te beantwoorden. Tijdens een zgn. Q+A sessie kun je live je vragen stellen. Kun je een keer niet aanwezig zijn dan is dat niet erg, want de sessie wordt opgenomen en kun je later terugkijken. 
Als business coach begeleid ik ondernemers. Zij betalen daar een investering van € 1000,- per maand voor. Deze bonus is dus echt een te gekke kans om samen te sparren.


   Q+A sessie doen we niet 6 weken. We doen dat maar liefst 3 maanden!!!


  Bonus 4: Hoe schrijf je een boek/bestseller in 4 dagen?

  Het klinkt bijna onmogelijk, maar dat is het niet. Ik laat je een manier zien om een boek te schrijven in 4 dagen. Een boek is een ultieme uiting van je expert status en draagt goed bij aan je naamsbekendheid.


  De Naamsbekendheid Power Boost Training

  
Wat gebeurt er nadat je je hebt aangemeld?


  Na de aanmelding ontvang je een bevestiging en tevens ontvang je een email: Welkom in Baanzinnig Leden. De toegang tot de training ontvang je begin januari. Ik informeer je nog over de exacte datum waarop we allemaal tegelijk gaan beginnen.

  Tevens ontvang je een aparte email met data en inlog codes voor de Q+A’s.


  Meld je aan en start 2018 goed met het verhogen van je naamsbekendheid voor meer klanten.

  Meld je aan voor de Naamsbekendheid Power Boost Training en leer:

  • Hoe je in zo weinig mogelijk tijd super waardevolle content kunt maken
  • Hoe je de informatie toont aan de mensen die je graag wilt bereiken
  • Hoe je van naamsbekendheid naar klantcontact kunt komen
  • Hoe je zichtbaar wordt op Google en Facebook


  Garantie

  Ik kan me het niet voorstellen, maar mocht je na 14 dagen toch een andere verwachting van deze training hebben, dan kun je zonder opgave van reden de investering terugvragen. Je hoeft alleen een email te sturen en we crediteren de training direct aan je terug.

  € 1995,-

  € 350,-

  Naamsbekendheid Power Boost Training