Wat is er toch aan de hand?

Waarom zijn er zoveel mensen met een
Burn-out of mensen die niet durven te switchen van baan?

Lees verder!

29 manieren om GEEN ENERGIE meer kwijt te raken aan werkdruk & wat je niet leuk vindt!

NIEUW BOEK:

Hoe kun je meer mensen helpen met Burn-Out, Werkdruk, Lifestyle thema’s en Loopbaanvragen zonder dure onderzoeken en langdradige trajecten.

Door Raymond Gruijs


Beste lezer,

Ben je iemand die graag mensen helpt om gelukkiger, gezonder en fitter te worden en zoek je naar handvatten om snel inzicht te krijgen in de oorzaak van de problemen van je mede-mens, dan heb ik goed nieuws voor je.


Krijg je ook vaak terug van de mensen die je spreekt dat je ze zo goed aanvoelt, dat ze zich gehoord voelen en dat ze zich op hun gemak bij je voelen?


Hoe veel mooier zou het zijn als je ze tastbare inzichten kan meegeven waardoor ze zich zelf ook direct verder kunnen helpen, eventueel met een enige ondersteuning van jou.


De “kunst” is dus om ze zelf te laten voelen waar de ‘schoen wringt” … waardoor ze meer vertrouwen in zichzelf krijgen, maar ook nog meer vertrouwen in jou gaan krijgen.


Ik ontdekte dit in 2016 toen ik besloot mij volledig te richten op het begeleiden van mensen die anderen mensen willen helpen, hetzij binnen hun huidige baan of als zelfstandige.

Dus ik begon mijn ervaringen met het begeleiden van mensen op papier te zetten en deze te delen met o.a. coaches. 


De manier waarop ik mensen inzichten gaf was voor mij zo vanzelfsprekend, immers ik doe dat al 28 jaar, maar voor de coaches ging er een compleet nieuwe wereld open.


Plots vielen de puzzelstukjes voor hun op hun plaats en begrepen ze veel beter hoe ze hun mede mens konden helpen op basis van tastbare informatie die ze letterlijk voor “hun neus” kregen.


Ik was verbaasd hoe goed deze manieren en methodieken werkte…zonder dat ik ingewikkelde computer testen nodig had of licenties moest kopen om de antwoorden te krijgen.


Ik had niet langer de hulp van psychologen en dokters nodig om een “diagnose” te stellen. Nee, ik kon gewoon van mens tot mens praten en samen tot inzichten komen op basis van hele logische en natuurlijke gesprekken.


Het bijzondere was dat ik zelfs niet diegene of diens familie moest overtuigen. Ze vulde zelfde de ontbrekende puzzelstukjes van hun zoektocht in. Ze ervoeren plots dat ze zelf konden herstellen van hun burn-out, geen werkdruk meer toe lieten, fitter en gezonder werden of een switch in hun carrière gingen maken.


Vervolgens ben ik deze manieren en methodieken gaan overdragen aan mensen die andere mensen willen helpen… en als snel merkte ik dat het ook voor hun werkte!


Dat is de reden geweest dat ik al deze manieren en methodieken voor je heb uitgeschreven in een makkelijk leesbaar boek, waarmee je gaat leren om hetzelfde te doen als dat ik al jaren met veel plezier doe.


Je kunt het boek hier bestellen 👉 BESTELLEN


In feite kun je deze manieren en methodieken gebruiken om allerlei levensvragen te helpen beantwoorden. Met dit boek ben je in staat om je adviezen te onderbouwen.


Het fijne is dat je niet alleen mensen met lifestyle vragen kunt helpen. Je kunt zelfs bedrijven helpen om hun medewerkers gezonder en gelukkiger te laten zijn waardoor ze langer met plezier blijven werken.


Een manager heeft na het lezen van het boek zelfs haar baan opgezegd om zich volledig, op het helpen van mensen te kunnen focussen. Ze combineert haar eigen burn-out ervaring met de methodieken uit het boek om haar praktijk op te bouwen.


Een coach in ’s Hertogenbosch gebruikt deze strategieën om vrouwen te helpen meer voor zichzelf te kiezen…. En ze doet dat zo goed dat ze zelf een interview bij de EO heeft gehad en er een artikel in een landelijke magazine is geplaatst.


Hoe je dat kunt doen staat staat allemaal in dit 53 pagina tellende boek dat je in een namiddag kunt lezen om vervolgens direct te beginnen met toepassen als je mensen spreekt die jouw hulp waarderen.


Bestel je exemplaar direct hier 👉: BESTELLEN


Maar je leert meer uit dit boek dan alleen over hoe je meer mensen kunt helpen met Burn-Out, Werkdruk, Lifestyle Thema’s en Loopbaan vragen. 


Hier is een kleine weergave van wat je gaat krijgen…

 • 29 manieren om te ontdekken wat je mede mens echt WIL,  zonder dat ze op de sofa van de psycholoog hoeven te liggen pagina 20
 • Je wilt toch graag meer handvatten om mensen te helpen met Burn-Out, Werkdruk, Lifestyle Thema’s en Loopbaan vragen? Ook als je nog geen enkele coachopleiding hebt gedaan pagina pagina 37.
 • 9 manieren om de motivatie te vinden voor je mede mens wat deze echt super goed KAN.
 • Dit is de meest makkelijke logica die je maar kan verzinnen pagina 38
 • Het is een bewezen methodiek die je in staat onderbouwde adviezen te geven, zonder dat je over grenzen heen gaat en je juist als betrouwbare deskundige positioneert pagina 49.
 • Het is een magische manier om hun diepste wensen te laten uitspreken, waardoor ze niet langer zichzelf wegcijferen pagina 19.
 • Burn-out en werkdruk komen voort uit een ‘gevangenis van verwachtingen” waar ze niet uit lijken te kunnen ontsnappen. Op pagina 25 vind je de sleutel zodat ze uit kunnen breken.
 • Je hebt goedkeuring nodig om je zeker te voelen over je eigen kwaliteiten, toch? Onzin!

 • De normale benadering belemmert je ontwikkeling. Hier heb je een menselijke manier om sneller, natuurlijker en gerichter tot de kern van de zaak te komen pagina 27
 • Waar vind je de ideale baan? 2 snelle schema’s laten je direct zien waar het pad naar toe wijst pagina 26 en 27.
 • Hoe doorbreek je gewoontes die je weerhouden van geluk en groei? Een eenvoudige cirkel laat je in een oogopslag zien hoe dat komt pagina 29.
 • Waarom een ongekend hoog aantal mensen geen waardering krijgen van hun werk. En hoe ze weer aanstekelijk kunnen inspireren pagina 33
 • De beste manier om je weer op te laden. Vul eigenlijk dit plan als eerste in pagina 36.
 • Waarom je eigenlijk nooit moet vertellen dat iemand moet veranderen pagina 11.
 • Hoe traditioneel denken over werken je uiteindelijk naar een uitkering brengt. Echte eyeopeners om niet langer af te wachten 41.
 • De waarheid over een arbeidsovereenkomst. De grootste denkfout die tot conflicten leidt en hoe je daar natuurlijk niet op zit te wachten pagina 28.
 • Wat je kunt meenemen van je vroegere successen en makkelijk kunt ombouwen om weer te slagen pagina 31.
 • Dokters zeggen vaak goed bedoelt, “doe maar even rustig aan”, maar je bent sneller hersteld als je juist in actie komt ....pagina 35
 • Zeg gedag tegen een verstoorde werk-prive balans. Dit model laat zien waar het echt aan ligt... pagina 21
 • De beste manier om niet teveel te doen en uitgeteld te raken pagina 49.
 • Wat te doen als de liefde uit een relatie is... pagina 41.

En dat is eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg …..


Dit boek bestaat uit slechts 53 pagina’s, maar iedere pagina staat boordevol super waardevolle informatie.


Wil je meer mensen helpen met Burnout, Werkdruk, Lifestyle Thema’s en Loopbaanvragen dat moet je het volgende doen

Ik bied je dit boek tijdelijk gratis aan. Ik vraag je alleen een bijdrage van € 5,95 voor de verwerkingskosten.


Zodra je de bestelling hebt geplaatst ontvang je direct een email met daarin een link om het boek te kunnen downloaden.

Je kunt het boek dan opslaan waar je wilt, zodat je altijd toegang hebt tot de manieren en methodieken als je met mensen in gesprek bent. Je hebt het letterlijk altijd bij de hand.


Je vraagt je misschien af of er een addertje onder het spreekwoordelijke gras zit. Nee, dat is niet het geval. Ik wil je graag vooruit helpen en je laten zien welke waarde ik je kan leveren om jouw droom waar te maken.

Mijn hoop is dat je dit waardeert en dat we van hier uit een samenwerking kunnen opbouwen.

Dat gezegd hebbende, er is wel een ding waar je even op moet letten.


Ik bied dit boek nu kosteloos aan, terwijl ik natuurlijk wel veel kosten heb gemaakt om dit boek te maken en aan te bieden. Nogmaals ik doe dat graag en hoop dat we een verdere samenwerking kunnen opstarten.


Maar goed, ik kan dat natuurlijk niet onbeperkt blijven doen, vandaar dat dit aanbod tijdelijk is.


Bestel je exemplaar direct hier 👉: BESTELLEN


Naast het boek ontvang je tevens een uitgebreide video training, helemaal kosteloos.


In deze training laat ik je zien hoe je Burn-Out, Werkdruk kunt herkennen en wat je kunt doen om mensen met lifestyle en loopbaan vragen met een klein setje al de goede kant op kan duwen.


 • Ik geef je de makkelijkste openingsvraag die ik altijd gebruik om het gesprek op gang te brengen.
 • Ik geef je de manier die bij mij super goed werkt om mensen op hun gemak te stellen
 • Ik laat je zelfs zien hoe je met een kleine schets mensen direct duidelijk maakt wat hun bezig houdt


Maak gebruik van deze mogelijkheid om maar liefst 29 methodes kosteloos tot je beschikking te krijgen (alleen verwerkingskosten). 


Binnenkort gaan we deze methodes voor een realistisch trainingsprijs van honderden euro’s aanbieden.

Bestel je exemplaar direct hier 👉: BESTELLEN


Ik hoor graag van je welke manier voor jou heeft gewerkt om je mede mens te helpen


Met enthousiaste groet,

Raymond Gruijs

3 Bronnen van nieuw GELUK

WAT HEB JE NODIG?