Meer Winst en Tevreden Klanten zonder 80 urige werkweek 

Ik richt je marketingsysteem in en vertel je hoe je zo veel mogelijk mensen interesseert voor je product of dienst zodat je het systeem verder zelf kunt onderhouden.

Hoe kun je je onderscheiden en je boodschap zo
verwoorden dat je jouw product of dienst off- en online 

kunt aanbieden en verkopen? 

Dit is wat ik voor je heb: een marketingsysteem, Building & Branding,  waarmee je een onderscheidend marketing systeem hebt dat je zicht- en vindbaar maakt voor jouw specifieke doelgroep.


Ik neem het schrijven van de 4 belangrijkste website pagina’s uit handen.

De pagina’s die van websitebezoekers klanten maken…


Waardoor jij je volle aandacht kunt geven aan het maken en het leveren van je product en dienst, wat de basis is van het verdienmodel met een rendement dat goed voelt en bij je past.


Je hoeft je geen zorgen te maken over de techniek en het maken van je website en de koppeling met je sociale media accounts.


Dat doe ik voor je


Ik richt samen met jou de advertentiemanager van Facebook in zodat je weet hoe je gericht media ruimte kunt kopen op de verschillende platformen. 

We vertellen waarom je een aantrekkelijk  en onderscheidend bedrijf bent waar mensen graag werken en klanten terug komen. 

Building & Branding houdt letterlijk in dat ik samen met jou je dienst of product in de markt ga zetten. Ik ga echter de inrichting het marketingsysteem van je overnemen. Daar hoef je je dus niet druk over te maken.


Waar ik je wél voor nodig heb, is om samen af te stemmen wat je stijl is en hoe je herkent wil worden. Jouw Branding

Deze combinatie zorgt ervoor dat je volledig de controle hebt over de positionering van je product of dienst, maar de uitvoering van de communicatie voor je wordt gedaan.


Ik ga het marketingsysteem voor je vullen en je helpen met het kiezen van de juiste woorden om
mensen geïnteresseerd te maken. 

Ik ben groot voorstander van het zgn. one-thing-principe

Dat wil zeggen: Focus op een oplossing en een product en alleen daarover communiceren op je site en de bezoeker
daar alle ins & outs van laten ontdekken.


We laten de bezoekers de voordelen van die ene oplossing ervaren zodat ze alleen nog maar de keuze hebben om wel of niet een afspraak te maken of de bestelling te plaatsen.

Wat heb ik voor je?

We vinden jouw specifieke en unieke markt

We voeren een aantal strategiegesprekken om heel scherp jouw unieke markt en jouw onderscheidend vermogen te formuleren.

De uitkomst van de strategiegesprekken is de input voor het vullen van het marketingsysteem die tot contacten, afspraken en verkopen leidt. We bouwen slimme dingen in, waardoor mensen je gaan volgen en vertrouwen om uiteindelijk met je in gesprek te gaan.

We schrijven de juiste woorden om de aandacht te krijgen

Schrijven op je website is gericht op je klant (de bezoeker). Voor veel ondernemers is dat lastig omdat ze er naar neigen te schrijven vanuit hun eigen ervaring. 
Schrijven om gevonden te worden door Google is nog weer een andere deskundigheid. 

Schrijven voor social media vraagt ook nog eens een ander taalgebruik

We testen verschilende varianten todat we merken waar bezoekers op reageren. 

We maken de klantmagneet om cadeau te doen aan je klant

Websitebezoekers gaan zelden direct over tot het maken van een afspraak. Ze zullen zeker niet direct een bestelling plaatsen. De uitdaging is om mensen in de gelegenheid te stellen jou en jouw bedrijf te leren kennen. Eén van de meest krachtige manieren is om bezoekers letterlijk een cadeau te geven. We maken samen zo'n cadeau waardoor mensen aan je blijven denken en over je gaan praten omdat ze je leuk vinden en tevens een fijne ervaring hebben gekregen.

We maken multimediaal content omdat mensen willen op verschillende manier geïnformeerd worden

Mensen zoeken op verschillende manieren naar antwoorden op hun vragen. De een leest liever een blog, terwijl de ander graag naar een video kijkt. Het doel van deze informatiebronnen is dat ze tot contacten, afspraken en verkopen leiden. We maken aan de hand van succesvolle scripts en templates mensen nog meer betrokken en enthousiaster om met jou in zee te gaan. Dit hoef je niet alleen te doen. We doen dit samen, waarbij ik je de tijdrovende en technische dingen uit handen neem.

We brengen mensen naar je website toe

Je hebt niets aan een mooie website als je geen bezoekers hebt. De kunst is dus om mensen te vinden op platformen waar ze graag zijn, om ze vervolgens naar jouw website te leiden. We noemen dit klantverkeer regelen. We onderzoeken waar jouw doelgroep is en plaatsen berichten die heel gericht aan die doelgroep getoond gaan worden. We gebruiken de juiste woorden en beelden om de aandacht te trekken. Door de kracht van de herhaling gaan ze je volgen, vertrouwen en leuk vinden. 

We creeeren een systeem om het contact te onderhouden. 

De eerste stap is om met mensen in contact te komen. De blijvende winst komt voort uit het onderhouden en versterken van dat contact. We gaan samen een systeem vorm geven om die contacten warm te houden waardoor ze op het moment dat ze er aan toe zijn, met jou contact opnemen of een bestelling plaatsen. We streven ernaar dit voor een belangrijk deel te automatiseren waardoor je veel tijd wint voor andere belangrijke taken, terwijl de acquisitie gewoon doorloopt.

Alles draait om het aangaan van de relatie.
Dat is al eeuwenoud.

De manier waarop het anno nu gebeurt is alleen anders. 
Klanten oriënteren zich online.
Bied ze de kans om jou te leren kennen.

Dat is Connection Based Marketing

Je markt vinden en creëren

Hoe ben je onderscheidend in jouw markt of hoe creëren we binnen jouw markt een bijzondere niche?
In een aantal persoonlijke gesprekken gaan we die markt omschrijven en vormgeven. Ik breng mijn  ondernemerservaring graag in tijdens deze gesprekken. Zo kunnen er interessante concepten ontstaan die je bedrijf verder helpen groeien. 

Je hebt direct alles bij elkaar

Ik neem je alles uit handen. Zoals tekstschrijven voor de 4 belangrijkste pagina's. Het maken van video's die boeien en het ontwerpen van plaatjes, iconen en de opmaak van bijvoorbeeld een e-boek. Ik maak het je makkelijk waardoor jij je vooral op de inhoud kunt focussen. 

Meetbare marketing 

We kijken mee met de tools die meten wat bezoekers vinden, zoals Google Analytics en Facebook Advertentiebeheer. Je website is hieraan gekoppeld, zodat we samen exact weten wat werkt en wat niet werkt. Je krijgt inzicht in waar je klanten vandaan komen en waar ze op reageren. 

Resultaat verhogers

We maken gebruik van resultaatverhogers (conversie verbeteraars). Deze zijn zowel in de software verwerkt als in de wijze van formuleren van je boodschap. De website is eigenlijk alleen maar de centrale plek om met je klant in contact te komen. Het opvolgen en onderhouden van dat contact brengt je het echte resultaat. We gaan tijd winnen door processen te automatiseren zonder aan de persoonlijke benadering afbreuk te doen.

Big 5 Game Plan

We gaan een game plan maken om op de BIG 5 social media platforms zichtbaar en vindbaar te worden. Connection Based Marketing verbindt mensen door middel van waardevolle en relevante informatie. We willen dit echter vooral efficient doen zodat je niet de hele dag bezig hoeft te zijn met berichten maken. Dat is echt niet nodig en zelfs overbodig. 

Beleggen in contacten

Dit is de meest rendementvolle belegging van dit moment. Door te investeren om berichten aan een groter publiek te tonen dan alleen een gratis bereik, kun je 2-4 x je investering terugverdienen met directe omzet en duurzame klantrelaties die steeds weer nieuwe producten of diensten afnemen. 

Ik test voor je met welk bericht je het meeste rendement behaalt. 

Wat ga jij hiervan merken?

Tijd winst

Relatiebeheer en acquisitie doen gaan efficiënter waardoor je meer aandacht kunt besteden aan je klanten in minder tijd.

Goede kwalitatieve afspraken

Je voert vooral gesprekken met klanten die de keuze voor jou en jouw bedrijf al hebben gemaakt. Het gaat vooral nog om de voorwaarden.

Groeiend klantenbestand

Je bouwt geautomatiseerd aan een bestand met contacten, die klant worden als de tijd rijp is, en je zorgt dat ze aan je blijven denken.

Rust en vrijheid

Hoe heerlijk is het als je weet dat in het weekend en tijdens de vakantie de acqusitie doorloopt zonder dat je aanwezig bent?

Goede gezondheid

Je slaapt rustiger, hebt minder stress en krijgt ook weer tijd om aan je fitheid en conditie te werken. 

Minder gedoe

Je bedrijfsvoering wordt simpeler zonder medewerkersproblemen of stijging van de kosten.

Wil je dat marketing voor jou gaat werken
in plaats van dat jij voor marketing moet werken?