Klantcontact Strategie 

Hoe simpeler de strategie hoe beter het klantcontact hoe hoger de klantwaarde

ZELF STUDIE

Strategie Lab

€ 97,-
€ 50-
PER MAAND

StrategieLab

Klantwaarde model

Klantcontact Systeem

Klantreis methode

1x per maand Q+A

   DIRECT CONTACTEN

Klantcontact Lab

€197,-
€97,-

PER MAAND,MINIMAAL 6 MAANDEN

StrategieLab 

PLUS:

1 persoonlijk strategiegesprek

Maatwerk Klantwaarde pagina 

Downloadpagina 

Set naamsbekendheid tools
Persoonlijke e-mail lijst

Rapportage data en advies

2x per maand Q+A

# Bonus: ContentmarketingLab 

INTENSIEF

Klantwaarde Lab

€ 597
€397,-
PER MAAND, MINIMAAL 4 MAANDEN
StrategieLab

KlantcontactLab

ContentmarketingLab
PLUS:

Businesstrategie creatie

Persoonlijke sparringspartner

2 Wekelijks 1 uur overleg

Gevraagd en ongevraagd advies

Samen advertentie strategie

Schrijven sales pagina's

Advertenties maken

Meekijken met adsmanager

# Bonus: Pitchlab

De missie is om marketing voor iedereen toegankelijk en toepasbaar te maken. Vandaar dat we voor drie varianten hebben gekozen die aansluiten bij de fase van je bedrijfsvoering, de mate van ondersteuning die je zoekt en het beschikbare budget voor snel resultaat.

Het Lab staat voor praktijklokaal. We vertellen je niet alleen wat werkt, we laten je het ook zien zodat je die vaardigheden zelf ontwikkelt.

Het StrategieLab

Hier vind je alles wat je nodig hebt om een goede strategie te ontwikkelen en deze te effectueren in een online marketingstrategie die gericht is op het krijgen van afspraken, verzoeken of aanmeldingen. 


Je krijg in het StrategieLab middels videolessen, templates, checklist en voorbeelden inspiratie om zelf aan de slag te gaan.


Een keer per maand is er een Live Online Vraag & Antwoord Sessie waar we samen met andere deelnemers elkaar verder gaan helpen onder leiding van Raymond Gruijs.

Het KlantcontactLab

Deze variant biedt je zowel een goede business marketingstrategie als de benodigde contentmarketing middelen. Samen gaan we in 2 persoonlijke gesprekken jouw onderscheidende positie bepalen. Wij gaan die vertalen in een zogenaamde klantwaarde pagina. Dit is een landingspagina waar mensen ook daadwerkelijk waardevolle content kunnen downloaden. 


De nieuwsgierigmakende tekst van de landingspagina en de opmaak van de waardevolle content doen wij voor je. Ook krijg je een eigen   e-mail lijst met mensen die interesse hebben getoond in jouw product of dienst.


Met de inzichten die je opdoet uit het ContentMarketingLab weet je exact hoe je mensen naar die klantwaarde pagina moet sturen, zodat ze ook daadwerkelijk contact met je gaan opnemen middels de download. 


De ervaringen die je opdoet en de vragen die je hebt kun je stellen tijdens de maandelijks Vraag&Antwoord Sessies.  

Het KlantwaardeLab

Dit is de toegankelijke business coaching mogelijkheid die we hebben.


Op een vast moment hebben we wekelijks contact met elkaar over de ontwikkeling van je strategie en het resultaat voor je business. Je kunt ook altijd contact zoeken via whats app of e-mail voor vragen of overdenkingen. 


Je hebt zowel een businesscoach naast je staan, als een markertingcollega die je helpt met o.a. copywriting, SEO randvoorwaarden en het inrichten en monitoren van je Facebook advertenties.


Je leert zo in de praktijk doordat we samen jouw social media en advertentie accounts beheren. 


In het KlantwaardeLab krijg je ook specifieke kennis over pitch- en salestechnieken die je kunt inzetten tijdens een persoonlijk gesprek, een workshop of webinar.

We gaan hier een stap verder om, na het tot stand komen van de afspraak, ook daadwerkelijk omzet te gaan maken.

Veel gestelde vragen

Is het lidmaatschap opzegbaar?

Zeker. Als je om wat voor reden dan ook wilt stoppen dan kun je dat kenbaar maken middels een e-mail aan info@raymondgruijs.nl voor de laatste dag van de maand. Het lidmaatschap wordt dan per direct per de volgende maand gestopt (rekening houdend met de minimale termijnen).

Van wie zijn de e-mail adressen?

Deze zijn uiteraard van jou. Je ontvangt regelmatig een bestand met de bestaande e-mail adressen zodat je die zelf kunt archiveren.

Voldoe je aan de privacy regels?

We hebben een privacy reglement en we voldoen aan de AVG regels. 

Hou je na het beëindigen van het lidmaatschap toegang tot de videolessen?

Helaas is dat niet geval. Als je stopt met het lidmaatschap vervalt ook je toegang tot de videolessen en deelname aan de live Q+A's.