-------------Praktische  tips voor Ondernemers-------------


Ontdek hoe je via het internet
waardevolle klantcontacten kunt opbouwen

Wat ga je ontdekken:

 • 35 manieren om volgers te krijgen om wie je bent en wat je doet
 • Hoe je met je websitebezoeker een klantrelatie bouwt
 • Hoe je direct een voorsprong op je concurrentie neemt.
 • Hoe mensen jou opdrachten gaan gunnen.
 • Hoe de mond tot mond reclame spontaan ontstaat
 • Waarom een gangbare website niet werkt
 • Wat de nummer #1-tactiek is om met de juiste mensen in contact te komen.
 • Hoe je Social Media voor je laat werken
 • Hoe je tijd wint om leuke dingen te gaan doen
 • Hoe de acquisitie doorloopt als je lekker weg bent
 • Hoe vrijheid weer onderdeel van je leven is

Je gegevens zijn bij ons veilig. Check ons privacybeleid.

Voorwoord Robert Jan Hendriks,
Serial entrepeneur, SEO Eindbaas en gezondheidsverspreider met > 3 miljoen volgers

"Toen Raymond mij vroeg om een voorwoord te schrijven voor zijn nieuwe boek over Connection Based Marketing, was ik erg blij om dit te doen. Sinds enkele jaren zijn we goed bevriend en regelmatig spreken we elkaar via zoom. Altijd inspirerend!

Raymond is autodidact en vanaf het begin heb ik me verbaasd over het vermogen van Raymond om alle informatie op te zuigen als een hele grote spons, om er dan uiteindelijk een hele bondige en treffende samenvatting van te maken. Een hele bijzondere eigenschap van Raymond.

Bijna dagelijks verschijnen er tientallen boeken over soortgelijke onderwerpen en de meeste daarvan zijn herschreven kopieën van eerdere publicaties, vaak met oude inzichten.

Deze uitgave is absoluut anders: Raymond heeft echt een goede mening over dit onderwerp, met veel nieuwe inzichten en weet als geen ander om dit op een heldere en praktische manier uit te leggen.

Dus niet alleen vanwege het uitermate interessante onderwerp Connection Based Marketing, maar juist ook de manier waarop het door Raymond wordt uitgelegd, geeft dit boek een grote meerwaarde. Het heeft écht veel te bieden.

Raymond, ik kijk nu al uit naar je volgende publicatie!"

Download het e-boek hier

Ontdek hoe je via het internet waardevolle klantrelaties kunt opbouwen.

Wat vinden marketingexperts van het boek?

Ondernemers hebben meestal niet het vak marketing gehad tijdens hun opleiding. Dat is jammer, want marketing is wel de brandstof die de motor van jouw bedrijf gaande houdt.

En iedereen kan marketing leren. In dit e-boek reikt Raymond Gruijs je de praktische handvatten aan, die iedere ondernemer nodig heeft om klanten te krijgen en houden. Het boek zit bomvol tips om met de juiste mensen in contact te komen en die vervolgens tot klant te maken. Onmisbaar voor iedere ondernemer die een succesvol bedrijf wil.

Anne Raaymakers, Auteur "Vind ik Leuk"
managementboek No 1

"Raymond heeft een super waardevol boek geschreven over het opbouwen van een klantrelatie via het internet. Door het verkoopproces te benaderen vanuit connectie en waarde zullen veel meer klanten aankopen doen. Simpelweg, omdat ze jou vertrouwen. Een aanrader."

Dennis van Leeuwen- Studiomaestro

Facebook en Messenger specialist

Ervaringen van lezers

De ontwikkelingen in moderne marketing volgen elkaar in sneltreinvaart op. Wat gisteren een hype was, is morgen een vage herinnering. Als ondernemer is de boot missen geen optie. Je moet mee, maar hoe? Dit is toch té ingewikkeld?
Niet na het lezen van dit boek van Raymond Gruijs. De man die van versimpelen zijn ambacht heeft gemaakt. 

--Rolf Meijers - Rolf Meijers Consultancy www.rolfmeijers.nl

Wat een praktisch puntsgewijs naslagwerk over Connection Based Marketing. Laagdrempelig en voorzien van voorbeelden, uit het dagelijks leven gegrepen. Want dat is waar het tegenwoordig steeds meer over gaat.

Omdat mensen van mensen kopen. Met dit boek heb je in huis wat je nodig hebt, om jouw ideale klant te bereiken en verder te helpen. Dankjewel Raymond!

---Wilma van Dartel- Expert Self Empowerment

www.wilmavandartel.nl

Wat een leuk boek!
Heel makkelijk te lezen.
Zelfs voor mij als e-commerce leek heel informatie met veel praktische info.
Top gedaan. 

Leen Quartel- Eqology Nederland

Ontdek snel de ongekende mogelijkheden >>

Ja wil ik meer klanten via mijn website >>

DISCLAIMER: Genoemde resultaten in training en op deze pagina zijn mijn persoonlijke resultaten. Ik gebruik ze als referenties en als voorbeelden. Deze resultaten heb ik bereikt in de meer dan 28 jaar ervaring die ik heb. Het is niet vanzelfsprekend dat dit resultaat ook voor jou is weggelegd. Ik wil dan ook op geen enkele wijze impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Zelfstudie is en blijft een uitdaging. Jouw resultaat zal variëren en afhangen van vele factoren waaronder, maar niet uitsluitend, je achtergrond, je ervaring en je werk-ethiek. Alle vormen van bedrijfsvoering komen met bijbehorende risico's, naast een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou.

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele wijze door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.