Het is feest !!!

Ik laat je graag delen in de feestvreugde

Vrijdag 12 juli 2019 j.l. heb ik het postdoctorale diploma digital marketing strategie & leadership ontvangen. 

I am happy!!


Bij ons thuis hebben we een gewoonte en dat is dat je alles moet vieren👌. Ik wil graag mijn Happiness met je delen.


Vandaar ik besloten heb om onze VIP training twv € 999,-  ter gelegenheid van het behalen van dit onderscheidende diploma beschikbaar te stellen voor slechts € 195,- 


Ik hoop nog veel diploma’s te behalen maar deze is wel van redelijk hoog niveau en lastig te evenaren. Dit aanbod zal dan ook met stellige zekerheid nooit meer terugkomen.


Dit VIP programma maakt onderdeel uit van de persoonlijke begeleiding van coaches en ondernemers en wordt nooit los aangeboden. 


Het bestaat uit de meest praktische modules die je nodig hebt om je te onderscheiden in de markt. Je ontdekt het unieke 7x7 contentsysteem waardoor je efficiënt en gericht content kunt maken voor jouw doelgroep.


Extreem bijzonder is de training hoe je een digitaal product logisch kunt opbouwen en kan verwoorden tot een onweerstaanbaar aanbod.


In module 5 leer je de laatste ins en outs over Facebook.


Als je klanten wilt leren werven met een digitale marketing strategie dan is dit echt je kans. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.


Ik ga je , als klap op de vuurpijl, ook nog een extra cadeau geven. Namelijk na de vakantie, eind augustus geef ik eenmalig een online live coachcall waarin ik al je vragen ga beantwoorden zodat je exact weet hoe je je bedrijf kunt opbouwen met een online marketing strategie.


Mis deze kans niet om het meest praktische programma waarin je exact krijgt voorgedaan wat werkt om zichtbaar en vindbaar te zijn.


Je houdt toegang tot de trainingsomgeving en je krijgt tevens de updates die er aan komen. Want online marketing staat niet stil en ik hou je op de hoogte zonder dat je alles zelf hoeft uit te vinden.


Je kunt dit programma, De Afspraken Succes Formule, genaamd, bestellen via onderstaande knop.


Omdat ik graag de kennis die ik heb opgedaan op een toepasbare en toegankelijke manier wil delen. 


Met enthousiaste groet,


Raymond Gruijs

Wat ga je krijgen in de Afspraken Succes Formule?

De Afspraken Succes Formule

In een logische volgorde ga je stap voor stap je strategie neerzetten om met jouw ideale klanten in contact te komen.De training brengt je in 6 stappen exact waar je wilt zijn, namelijk aan tafel met de klanten waar jij een passende oplossing voor hebt. 

In de eerste module kies je heel natuurlijk voor jouw nichemarkt. 

Jouw unieke verhaal

Met deze handige storytelling methode overwin je je bescheidenheid om jouw unieke verhaal te delen. Jouw verhaal inspireert mensen om je te gaan volgen, je te vertrouwen en je te gaan geloven. 

Content is king, de klant is koning

Content is de basis van klantcontact. Het maken van content is na het volgen van deze module geen berg meer waar je tegen op ziet. Het 7x7 contentsysteem geeft je inspiratie en laat je zien hoe je veel tijd bespaart maar juist super zichtbaar bent. 

Jouw Unieke Manier van Helpen

Een product opbouwen is best lastig. Maar vertellen over wat je product voor de klant gaat opleveren is minstens zo moeilijk. In module 4 krijg je een systeem aangereikt om je product in 6 stappen super logisch over te brengen zodat klanten geen nee meer kunnen zeggen. 

Facebook geheimen

Facebook en Instagram worden dagelijks tussen de 4-7 miljoen mensen per dag bekeken! Het blijft een belangrijk platform om je doelgroep te bereiken. Om het platform goed te begrijpen en je investering in adverteren als een belegging te gaan zien heb ik deze module voor je gemaakt. 

BONUS BEGELEIDING

Eind augustus plannen we een datum voor een online live vraag & antwoord sessie, zodat je maximaal rendement haalt uit deze training. Ik ga alle vragen beantwoorden om te zorgen dat je afspraken gaat maken met de klanten waarmee je aan tafel wilt komen. 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden