Je boekje met Inspirerende Quotes is naar je onderweg.
Check even je mail (ook je spam box)
voor de link met download pagina.

Voor nog meer inspiratie attenderen we je graag op het
nieuwe boek van Raymond

------------ NIEUW BOEK van RAYMOND GRUIJS ------------


"Hoe vul je je agenda met coachafspraken door je te
onderscheiden om WIE JE BENT & WAT JE DOET"

Door: Raymond Gruijs
Raymond Gruijs Academy Wormerveer

Beste lezer, 


Als je graag een goed gevulde agenda wilt hebben met coachafspraken, dan is dit de belangrijkste brief die je vandaag gaat lezen.

Ben je iemand die graag mensen helpt om gelukkiger, gezonder en fitter te worden en zoek je naar handvatten om snel inzicht te krijgen in de oorzaak van de problemen van je medemens, dan heb ik goed nieuws voor je.


Krijg je ook vaak terug van de mensen die je spreekt dat je ze zo goed aanvoelt, dat ze zich gehoord voelen en dat ze zich op hun gemak bij je voelen.


Hoe veel mooier zou het zijn als ze na een intake graag een vervolgafspraak met je maken omdat jouw tastbare inzichten hun al echt verder heeft geholpen.


De “kunst” is dus om ze zelf te laten voelen waar de ‘schoen wringt” … waardoor ze meer vertrouwen in zichzelf krijgen, maar ook nog meer vertrouwen in jou gaan krijgen.


Ik ontdekte dit in 2016 toen ik besloot mij volledig te richten op het begeleiden van mensen die anderen mensen willen helpen, hetzij binnen hun huidige baan of als zelfstandige.


Dus ik begon mijn ervaringen met het begeleiden van mensen op papier te zetten en deze te delen met o.a. coaches. De manier waarop ik mensen inzichten gaf was voor mij zo vanzelfsprekend, immers ik doe dat al 28 jaar, maar voor de coaches ging er een compleet nieuwe wereld open.


Plots vielen de puzzelstukjes voor hen op hun plaats en begrepen ze veel beter hoe ze hun mede mens konden helpen op basis van tastbare informatie die ze letterlijk voor “hun neus” kregen.


Ik was verbaasd hoe goed deze manieren en methodieken werkten…zonder dat ik ingewikkelde computer testen nodig had of licenties moest kopen om de antwoorden te krijgen.


Ik had niet langer een jarenlange coachopleiding nodig om de hulpvraag scherp te krijgen.


Nee, ik kon gewoon van mens tot mens praten en samen tot inzichten komen op basis van hele logische en natuurlijke gesprekken.


Het bijzondere was dat ik zelfs niet diegene of diens direct omgeving moest overtuigen. Ze vulden zelf de ontbrekende puzzelstukjes van hun zoektocht in. Ze ervoeren plots dat ze zelf konden herstellen van bijvoorbeeld hun burn-out, geen werkdruk meer toe lieten, fitter en gezonder werden of een switch in hun carrière gingen maken.


Vervolgens ben ik deze manieren en methodieken gaan overdragen aan mensen die andere mensen willen helpen… en als snel merkte ik dat het ook voor hun werkte!


Dat is de reden geweest dat ik al deze manieren en methodieken voor je heb uitgeschreven in een makkelijk leesbaar boek, waarmee je gaat leren om hetzelfde te doen als dat ik al jaren met veel plezier doe. 

Dit is wat ik voor je heb

In feite kun je deze manieren en methodieken gebruiken om allerlei levensvragen te helpen beantwoorden. Met dit boek ben je in staat om je adviezen te onderbouwen.


Het fijne is dat je niet alleen mensen met lifestyle vragen kunt helpen. Je kunt zelfs bedrijven helpen om hun medewerkers gezonder en gelukkiger te laten zijn waardoor ze langer met plezier blijven werken. 

Een manager heeft na het lezen van het boek zelfs haar baan opgezegd om zich volledig op het helpen van mensen te kunnen focussen. Ze combineert haar eigen burn-out ervaring met de methodieken uit het boek om haar praktijk op te bouwen.


Een coach in ’s Hertogenbosch gebruikt deze strategieën om vrouwen te helpen meer voor zichzelf te kiezen…. En ze doet dat zo goed dat ze zelfs een interview bij de EO heeft gehad en er een artikel in een landelijke magazine is geplaatst.

Hoe je dat kunt doen staat allemaal in dit 100 pagina tellende boek dat je in een namiddag kunt lezen om vervolgens direct te beginnen met toepassen als je mensen spreekt die jouw hulp waarderen.


Maar je leert meer uit dit boek dan alleen over hoe je meer mensen kunt helpen met Burn-Out, Werkdruk, Lifestyle Thema’s en Loopbaan vragen. 

Hoe krijg je een goed gevulde agenda

Ik wilde namelijk niet alleen een boek maken over coachmogelijkheden. Ik wilde ook een boek maken waarin ik o.a. coaches help om een praktijk of bedrijf op te bouwen of uit te bouwen.


Want ik had te vaak, eigenlijk altijd, gezien dat mensen die een coachopleiding met succes hadden afgerond, de grootste moeite hadden om hun agenda te vullen met coachafspraken.


Vandaar dat ik in dit boek 30 pagina’s heb gewijd aan hoe je je agenda kunt vullen met coachafspraken door je te onderscheiden om wie je bent en wat je doet.


Bovendien heb ik een volledig deel geschreven om je helpen afspraken te maken bij bedrijven om daar medewerkers te helpen met allerlei issues die hun werkplezier en inzetbaarheid beïnvloeden. 

Hier is een kleine weergave van wat je gaat krijgen…

20 manieren om te ontdekken wat je medemens echt WIL, zonder dat ze op de sofa van de psycholoog 

hoeven te liggen …pagina 27.


Je wilt toch graag meer handvatten om mensen te helpen met Burn-Out, Werkdruk, Lifestyle Thema’s en Loopbaan vragen? Ook als je nog geen enkele coachopleiding hebt gedaan… pagina 22.


9 manieren om de motivatie te vinden voor je medemens wat deze echt super goed KAN.

Dit is de meest makkelijke logica die je maar kan verzinnen…pagina 37.


Het is een bewezen methodiek die je in staat stelt onderbouwde adviezen te geven, zonder dat je over grenzen heen gaat maar je juist als betrouwbare deskundige positioneert… pagina 51


Het is een magische manier om hun diepste wensen te laten uitspreken, waardoor ze niet langer zichzelf 

wegcijferen … pagina 21.


Burn-out en werkdruk komen voort uit een ‘gevangenis van verwachtingen” waar ze niet uit lijken te kunnen ontsnappen. Op pagina 27 vind je de sleutel, zodat ze uit kunnen breken.


Je hebt goedkeuring nodig om je zeker te voelen over je eigen kwaliteiten, toch? Onzin!
De normale benadering belemmert je ontwikkeling. Hier heb je een menselijke manier om sneller, natuurlijker en gerichter tot de kern van de zaak te komen… pagina 30.


Waar vind je de ideale baan? 2 snelle schema’s laten je direct zien waar het pad naar toe leidt… pagina 29


Hoe doorbreek je gewoontes die je weerhouden van geluk en groei? Een eenvoudige cirkel laat je in een oogopslag zien hoe dat komt… pagina 31.


Waarom een ongekend hoog aantal mensen geen waardering krijgt van hun werk. En hoe ze weer aanstekelijk kunnen inspireren… pagina 35.


De beste manier om je weer op te laden. Vul eigenlijk dit plan als eerste in….pagina 38


Waarom je eigenlijk nooit moet vertellen dat iemand moet veranderen…. pagina 23


Hoe traditioneel denken over werken je uiteindelijk naar een uitkering brengt. Echte eyeopeners om niet langer af te wachten…. pagina 56


De waarheid over een arbeidsovereenkomst. De grootste denkfout die tot conflicten leidt en hoe je daar natuurlijk niet op zit te wachten …. pagina 43


Wat je kunt meenemen van je vroegere successen en makkelijk kunt ombouwen om weer te slagen…. pagina 33.


Dokters zeggen vaak goed bedoeld, “doe maar even rustig aan”, maar je bent sneller hersteld als je juist 

in actie komt…pagina 41.


Zeg gedag tegen een verstoorde werk-prive balans. Dit model laat zien waar het echt aan ligt… pagina 39.


De beste manier om niet teveel te doen en uitgeteld te raken…. pagina 40.


Wat te doen als de liefde uit een relatie is…. pagina 30.


Wat de nummer 1 reden is waarom mensen echt hulp gaan zoeken… pagina 87.


Hoe je kunt verkopen zonder commercieel te zijn…pagina 73.


Waarom ik altijd adviseer om je website pas als allerlaatste in te richten….pagina 79.


Hoe je van een HR adviseur jouw beste acquisiteur kunt maken…. pagina 90.


Waarom een werkgever voorzichtig is met investeren… pagina 88.


Hoe je door mond tot mond reclame een volle agenda krijgt… pagina 92.


En dat is eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg …..

Dit boek bestaat uit slechts 100 pagina’s, maar iedere pagina staat boordevol super waardevolle informatie.


Wil je meer coachafspraken in je agenda hebben staan en ervaren hoe heerlijk het is dat je een inkomen kunt verdienen met wat je het liefste doet? Bestel dan dit boek.


Ik bied je dit boek tijdelijk gratis aan. Ik vraag je alleen een bijdrage van € 5,95 voor de verwerkingskosten.


Zodra je de bestelling hebt geplaatst ontvang je direct een email met daarin een link om het boek als pdf te kunnen downloaden. Het is een digitaal boek boordevol afbeeldingen.


Je kunt het boek dan opslaan waar je wilt, zodat je altijd toegang hebt tot een set gereedschap om mensen inzichten te geven die verder gaan dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen. Je hebt het letterlijk altijd bij de hand.


Je vraagt je misschien af of er een addertje onder het spreekwoordelijke gras zit. Nee, dat is niet het geval. Ik wil je graag vooruit helpen en je laten zien welke waarde ik je kan leveren om jouw droom waar te maken.


Mijn hoop is dat je dit waardeert en dat we van hier uit een samenwerking kunnen opbouwen. 

Dat gezegd hebbende, 

er is wel een ding waar je even op moet letten:

Ik bied dit boek nu kosteloos aan, terwijl ik natuurlijk wel veel kosten heb gemaakt om dit boek te maken en aan te bieden. Nogmaals ik doe dat graag en hoop dat we een verdere samenwerking kunnen opstarten.


Maar goed, ik kan dat natuurlijk niet onbeperkt blijven doen, vandaar dat dit aanbod tijdelijk is.


Naast het boek ontvang je tevens een uitgebreide video training, helemaal kosteloos.


In deze training laat ik je zien hoe je op een heel logische manier met mensen in contact kan komen die door jou gecoacht willen worden.


Ik geef je de makkelijkste openingsvraag die ik altijd gebruik om het gesprek op gang te brengen.


Ik geef je de manier die bij mij super goed werkt om mensen op hun gemak te stellen


Ik laat je zelfs zien hoe je met een kleine schets mensen direct duidelijk maakt wat hun bezig houdt

Maak gebruik van deze mogelijkheid om je onderscheiden om wie je bent en wat je doet. 

Binnenkort gaan we deze methodes voor een realistische trainingsprijs van honderden euro’s aanbieden.


Ga naar de knop onder op deze pagina om het boek te bestellen 👉


Ik hoor graag van je welke manier voor jou heeft gewerkt om je medemens te helpen en je agenda te vullen met coachafspraken door je te onderscheiden om wie je bent en wat je kan.


Met enthousiaste groet,


Raymond Gruijs

Het Boek voor Coaches

Maak het verschil voor mensen
die door jou geholpen willen worden en krijg een goed gevulde agenda met coachafspraken.