Challenge Naamsbekendheid Tip 6

Een Interview

Een super goed middel om je naamsbekendheid te verhogen is een interview. Je kunt zelf een interview organiseren of door iemand anders geinterviewd worden.

Het interview zelf is weer een manier om jou als persoon te laten zien. Een schriftelijk interview in een krant of blad geeft natuurlijk veel exposure, maar een video interview is nog veel krachtiger. Hier komt je je als persoon optimaal tot je recht. "Puur Natuur" zeg maar.


Hierbij tref je een link naar een interview wat ik gedaan heb met Wilma van Dartel.  In dit interview vertelt Wilma haar verhaal en welke hobbels ze moeten overwinnen om te komen waar ze nu is. Dergelijke verhalen inspireren!! Het bijzondere aan Wilma is dat zij een aangeboren aangezichtsafwijking heeft. In eerste instantie was het een enorme hobbel om letterlijk aan haar zichtbaarheid te werken, want dan kwam haar aangezichtsafwijking letterlijk in beeld. 
Wilma is deze eigenschap echter als een gave gaan zien en is voor de camera gaan staan! Ze heeft zelfs een interview bij het televisie programma Geloof, Hoop en Liefde gekregen. 


Viraal gaan
Naast dat je in een interview je expert status goed kunt laten zien is een interview ook makkelijk te delen. Jij kunt het interview delen op jouw kanalen. Degene waar je het interview mee hebt gedaan zal dat ook doen. Dat is dus x2. 


Mensen verhalen doen het goed op de sociale media. Het interview wat ik met Wilma op Facebook Live heb gedaan is door ruim 8.000 mensen bekeken. Toch een mooie manier om een grote groep mensen te bereiken.


Met wie zou jij wel eens een interview willen doen? Misschien is er iemand in de groep die jou daar mee in contact kan brengen.


Succes met deze tip.

Raymond