Boek voor coaches
arrow_drop_up arrow_drop_down

------------ NIEUW BOEK van RAYMOND GRUIJS ------------


"Hoe vul je je agenda met coachafspraken door je te
onderscheiden om WIE JE BENT & WAT JE DOET"

Speciaal voor Coaches, Trainers, 

Adviseurs en Therapeuten

die zich willen onderscheiden om wie ze zijn en wat ze doen. En meer mensen willen helpen met hun ervaring 

en opleiding.

Het boek helpt je om je te onderscheiden om de resultaten die je boekt en hoe je dit aan jouw markt kunt vertellen, zodat mensen je weten te vinden.

De Inhoudsopgave 

Door: Raymond Gruijs
Raymond Gruijs Academy Wormerveer

" Ik merk keer op keer hoeveel behoefte er is om vooral bezig te zijn met coachen. Terwijl aan de ander kant coaches bijna hunkeren naar meer afspraken. 


Dat is de motivatie geweest om dit boek te maken. 


Een boek over het prachtige vak van coachen en begeleiden.


Aangevuld met methodieken om daadwerkelijk met coachklanten aan tafel te komen zodat je ze kunt gaan begeleiden."

In feite kun je deze manieren en methodieken gebruiken om allerlei levensvragen te helpen beantwoorden. 


Met dit boek ben je in staat om je adviezen te onderbouwen waardoor mensen bij je terug komen om de vooruitgang die ze geboekt hebben door jouw hulp.


Het fijne is dat je niet alleen mensen antwoord kunt helpen geven op de vraag Wat Wil Ik?. Je kunt zelfs bedrijven helpen om hun medewerkers gezonder en gelukkiger te laten zijn waardoor ze langer met plezier blijven werken. 

Het Boek voor Coaches

Maak het verschil voor mensen
die door jou geholpen willen worden en krijg een goed gevulde agenda met coachafspraken. 

DISCLAIMER: Genoemde resultaten in het boek en op deze pagina zijn mijn persoonlijke resultaten. Mijn resultaten zijn niet gewoonlijk, op geen enkele wijze wil ik impliceren dat je deze resultaten zal bereiken. Ik heb meer dan 28 jaar ervaring. De gemiddelde persoon die aan zelfstudie doet behaalt nauwelijks tot geen resultaat. Ik gebruik deze referenties uitsluitend als voorbeelden. Je resultaat zal variƫren en hangt af van vele factoren waaronder maar niet uitsluitend; je achtergrond, ervaring en werk-ethiek. Alle vormen van bedrijfsvoering komen met bijbehorende risico's naast een enorme hoeveelheid consistente inzet en actie. Als je niet bereid bent dit te accepteren, dan is dit niet voor jou.

Deze site is geen onderdeel van Facebook en/of Google Inc. Daarbij wordt deze website op geen enkele door Facebook en/of Google bekrachtigd. FACEBOOK is een merknaam van FACEBOOK, Inc.

Wij maken gebruik van cookies.