BAANZINNIG LAB

Voor mensen die zichzelf of anderen willen helpen met lifestyle, loopbaan, stress, werkplezier en duurzame inzetbaarheid

In het BAANZINNIG LAB vind je alles wat je nodig hebt om mensen te helpen met
werkplezier- en lifestyle thema's.  

Wat ga je krijgen in het BAANZINNIG LAB?

Een compleet lifestyle programma: BAANZINNIG JEZELF ZIJN (t.w.v. € 295,-)

Ontdek wat je het liefste wilt doen zonder dat je rekening hoeft te houden met de mening van anderen waardoor je vertrouwen groeit en je zonder stress kan werken in een goede balans met thuis. 

De Coachopleiding Baanzinnig Inzetbaar (t.w.v. € 995,-)

Je krijgt praktische tools aangereikt om je gevoel te onderbouwen over de oorzaak van afgenomen functioneren en inzetbaarheid, zodat je ook direct richting kunt geven aan een nieuw perspectief waar talenten tot hun recht komen. 

De Coachopleiding Baanzinnig Werkplezier (t.w.v. € 995,-)

Zonder lol in wat je doet duren dagen lang, word je futloos en ben je niet meer degene die je graag wilt zijn. Deze volwaardige coachopleiding geeft je handvatten om mensen te inspireren en hun koers te laten hervinden. 

BAANZINNIGE MASTERCLASSES (t.w.v. € 585,-)

De meest praktische masterclasses die beschikbaar zijn in de markt over ziekteverzuim, preventie en duurzame inzetbaarheid. Je hebt niet meer nodig om de theorie ook daadwerkelijk op de werkvloer gedragen te krijgen. 

Bonus: Voor de mensen die een praktijk willen beginnen (t.w.v. € 95,-)

Hoe start je een coachpraktijk en verdien je de investering in je coachopleiding terug met wat je het liefste doet, namelijk coachen.

Bonus: Het coachboek, hoe krijg je meer afspraken door je te onderscheiden om wie je bent

Het is niet alleen een boek voor coaches, maar interessant voor iedereen die helder wil krijgen wat hij/zij graag wil. 
"BAANZINNIG staat voor een lifestyle MET vrijheid, gezondheid en betekenis.


Dat doen wat je het liefste doet, in een omgeving die het beste bij je past, waar je samen kunt zijn met mensen die elkaar inspireren, waar je jezelf mag zijn en waar je kunt doen waar je het beste in bent".
"Ik vind het een basisrecht dat ieder mens zijn talent optimaal kan en mag benutten. Er kunnen periodes in je leven zijn die vragen om keuzes te maken zonder direct alle zekerheden en vertrouwde dingen los te laten. Niet kiezen kan leiden tot gezondheidsklachten, verlies van zelfvertrouwen, onzekerheid en ongelukkig zijn. Dat mag niet gebeuren. Je talenten mogen niet verloren gaan. Daarom heb ik het BAANZINNIG LAB ontwikkeld zodat iedereen de kans krijgt om trainingen te volgen die je weer op koers brengen en de goede richting op sturen en zorgen dat je weer fit bent".

Raymond Gruijs, ontwikkelaar van BAANZINNIGLAB

BAANZINNIG LAB

Onbeperkt toegang

Zonder opgave van reden opzegbaar

Inclusief Community

Begeleiding tevens via thema webinars

De meest praktische lifestyle training

Hoe laad je je batterij op, hoe weet je exact wat je wilt, hoe voorkom je dat je geleefd wordt door andere mensen, hoe kies je je eigen koers, hoe laat je het verleden achter je en heb je geen last meer van eerdere ervaringen. Allemaal vragen die beantwoord worden in deze lifestyle training die je helpt om vol energie in het leven te staan, niet meer moe thuis te komen van je werk en te genieten van de dingen die er echt toe doen. 

2 volwaardige Coachopleidingen

De opleiding tot coach werkplezier en coach inzetbaarheid zijn erkend door de Nederlandse Raad van Training en Opleiding (NRTO) en zijn volwaardige online coachopleidingen voor mensen die vooral medewerkers van bedrijven willen helpen met stress, werkdruk, werkplezier en duurzaam inzetbaar te blijven. Er is een mogelijkheid om examen te doen en het erkende certificaat te ontvangen. 

4 Volledige Masterclasses

De drie grootste uitdagingen voor HR managers en directies zijn het ziekteverzuim laag  houden, maar bovendien om medewerkers duurzaam en met plezier te laten werken. Raymond heeft jarenlang trainingen verzorgd bij bedrijven over preventie, reïntegratie en  duurzame inzetbaarheid. Die ervaring vind je terug in deze masterclasses over Wet verbetering Poortwachter, preventie en werkplezier.  

Maak van je passie je beroep

Leer hoe je naast gedreven coach ook ondernemer kunt worden. Om een coachbedrijf te starten en op te bouwen heb je handvatten uit de praktijk nodig, zodat je succesvol bent en de hindernissen van het ondernemerschap snel overwint zonder grote teleurstellingen.  
De afgelopen 28 jaar heb ik alle facetten van vrijheid, gezondheid en betekenisvol bezig zijn bestudeerd, ervaren en beleefd. Die ervaring wil ik graag met je delen, zodat je jezelf en de mensen om je heen kunt helpen om met plezier naar hun werk te gaan en met nog meer energie weer thuis te laten komen. 

Veel gestelde vragen:

Waarom is het lidmaatschap maar € 1,- ?

Zien doet geloven. Door je toegang te geven tot het volledig BAANZINNIG LAB kun je ontdekken of het LAB voor jou geschikt is. 

Zit ik niet vast aan het lidmaatschap?

Als je voor de laatste dag van de maand aangeeft geen gebruik meer van het BAANZINNIG LAB te willen maken schrijven we je zonder kosten uit. 

Hoe gaat de betaling van het lidmaatschap?

Na de testmaand bedraagt het lidmaatschap € 49,50 ex btw. Dit wordt middels een automatische incasso afgeschreven. Je kunt het lidmaatschap altijd weer opzeggen door een email te sturen aan info@raymondgruijs.nl 

Kan ik ook vragen stellen en krijg ik persoonlijke begeleiding?

Je krijgt toegang tot een online community waar je vragen kunt stellen. Samen helpen we elkaar verder. De persoonlijke begeleiding vindt plaats in de community en tijdens Webinars over een aantal thema's.

Kan ik een certificaat krijgen voor de coachopleiding?

Dat kan zeker. We nemen het examen schriftelijk online af en bij een score boven de 70% ontvang je het erkende diploma.

Hoe krijg ik toegang tot het BAANZINNIG LAB

Na ontvangst van de eerste betaling ontvang je een email met daarin de inloggegevens, waarna je direct kunt beginnen. 

"Als je werk niet meer je hobby is, zoek dan een nieuwe hobby"

Kijk zonder verplichtingen rond in het BAANZINNIG LAB

Als je de inspiratie, tips, schema's en andere hulpmiddelen voor jou niet geschikt vindt, dan is het geen enkel probleem. Stuur een e-mail naar info@raymondgruijs.nl en je aanmelding wordt direct stopgezet. 

Na 30 dagen hou je toegang tot het LAB voor € 49,50 per maand (tijdelijke introductieprijs). Je kunt voor de eerste van de volgende maand het lidmaatschap altijd weer opzeggen via bovenstaand email adres.