Gratis Online Masterclass:
Maak een Baanzinnige Start van 2018 

5 januari van 9.00-12.00 uur

Laten we 2018 Baanzinnig beginnen!


Ik wil je graag helpen om een fantastische start te maken met je coachpraktijk of adviesbedrijf.

Komende vrijdag 5 januari geef ik een online masterclass van maar liefst 3 uur ! Helemaal gratis.


Ik leg je graag uit waarom ik dat doe.

Afgelopen jaar is een bijzonder jaar geweest. Na een periode van zoeken naar het juiste pad om mijn bedrijf weer te laten stromen is de koers in 2017 meer dan duidelijk geworden. Ik wil mensen graag een Baanzinnig leven geven. Ik vind het bijna een vanzelfsprekendheid dat mensen mogen doen wat ze het liefste doen en dan ook in een omgeving die het beste bij ze past. Helaas is dit zeker nog geen algemeen gegeven. Dagelijks kom ik mensen tegen die ontevreden of ongelukkig zijn met hun werk of in hun relatie.


Coaches, therapeuten, trainers en adviseurs zijn de aangewezen personen om deze mensen te helpen. Zij hebben meestal zelf een ingrijpende ervaring meegemaakt en hebben vandaar uit de kracht gevonden om hun oplossing te delen met anderen.


Dat is precies de reden waarom ik zo graag met coaches werk. Zij willen anderen mensen helpen.

Ik constateer echter dat ondernemen niet vanzelfsprekend is voor coaches. Ze vinden het lastig om zichzelf te verkopen. De helper komt altijd als eerste naar boven en daarna pas de ondernemer. Op dat raakvlak, dus tussen helpen en ondernemen, ligt nu mijn expertise.

Daar heb ik in 2017 ruim honderd coaches mee geholpen om de combinatie te maken tussen helpen en ondernemen


Wat zijn in mijn optiek de 4 belangrijkste zaken om je op te focussen,

  • Waar word je nu echt blij van als je mensen kunt coachen
  • Waar ben je het allerbeste in en doe je het liefste
  • Hoe verdeel je je tijd aan de juiste dingen
  • Hoe weten mensen dat je bestaat en waar kunnen ze je vinden

De aandacht die je aan deze 4 zaken geeft bepaalt of je voldoende inkomen kunt gaan realiseren. Het bepaalt of je geen inkomensstress meer hebt, het bepaalt of je het voornemen, om in 2018 nu echt meer voor jezelf te kunnen doen, ook daadwerkelijk realiteit wordt.


In de masterclass een Baanzinnig start van 2018 ga ik antwoord geven op deze vragen. Ik ga leren hoe je een systeem in je leven kunt inbouwen waardoor je een ritme krijgt. Ondernemen is als een ritme, een cadans. Als je dat voelt kom je letterlijk in beweging.


Herken je het volgende gevoel. Je hoort muziek en je begint spontaan met je vingers te tokkelen, je voeten gaan meetappen op het ritme van de muziek. Als de tonen je echt raken ga je wiebelen op je stoel en misschien sta je zelfs wel op als het zo lekker voelt dat je gewoon in beweging wilt komen.


Dat gevoel, ken je dat?

Dat is precies wat we in de online masterclass gaan doen! Ik ga je het ritme geven om in beweging te komen. Ik ga je laten ervaren dat marketing leuk is en dat je energie krijgt van het werken aan je bedrijf. In plaats van dat het weerstand oproept en je je plannen toch maar weer uitstelt. Je raakt afgeleid en je denkt het komt morgen wel. Voor je het weet ben je weer een paar dagen verder, heb je niet gedaan wat je van plan was en neemt een schuldgevoel de overhand boven enthousiasme.

Dat kan niet de bedoeling zijn. Je bent er om mensen te helpen. Dat is een gave! Je hebt bijna de morele plicht om daar iets mee te doen. 


Meld je daarom aan voor deze gratis online masterclass, een Baanzinnige start van 2018, en pak direct het ritme om meer klanten te kunnen helpen in 2018.


Mocht je niet kunnen op vrijdag 5 januari 2018, geen probleem.
Ik stuur de opname naar de mensen die zich hebben aangemeld. 

Begin direct goed en meld je aan.