Eindelijk iets dat meer oplevert dan kost!!

Workshop Afspraken Succes Formule

Eindelijk iets dat meer oplevert dan kost

Heb je al een online communicatie strategie waardoor je goed gevonden wordt via Google of Facebook? Of heb je er wel van gehoord, maar weet je niet precies wat het je oplevert?


Voor MKB ondernemers en zelfstandigen wordt het steeds belangrijker om ook online zichtbaar en vindbaar te zijn, dit om te voorkomen dat grotere bedrijven met dikke reclamebudgetten en grote marketingafdelingen je van het toneel laten verdwijnen.


Ik begrijp als geen ander dat het wéér een onderdeel van je bedrijfsvoering is dat erbij komt.
Je hebt al zoveel aan je hoofd en er komen steeds maar nieuwe dingen bij.
Iedere keer maar weer moet je je aanpassen en voldoen aan nieuwe eisen en verwachtingen.

Om gek van te worden ….


Het goede nieuws is echter dat een online communicatie strategie meer oplevert dan kost.
Het is ook zo dat het nu meer dan ooit mogelijk is om weer de persoonlijke aandacht op de voorgrond te brengen naast de overvloed aan online informatie.


Mijn naam is Raymond Gruijs en ik help ondernemers om hun bedrijfsvoering te versimpelen en minstens zoveel naamsbekendheid te hebben als grote bedrijven om daarmee afspraken, verzoeken en aanmeldingen te krijgen.


Met de Afspraken Succes Formule is dat goed mogelijk zonder dat je veel technische kennis of een dure website nodig hebt. Sterker nog, waarschijnlijk gaat de Afspraken Succes Formule je eindelijk wél klantcontacten opleveren via je website.


Over deze onderwerpen gaan we het hebben tijdens een korte praktische workshop. 
Ik ga je laten zien dat een online communicatiestrategie meer oplevert dan kost. De middelen om te meten wat het effect is van je communicatie zijn gratis beschikbaar en geven je informatie over je doelgroep die van onschatbare waarde is.


Nog niet eerder was het zo haalbaar om heel gericht en specifiek de mensen te bereiken die je graag als klant wilt hebben.

Meld je gratis aan voor de workshop De Afspraken Succes Formule en ontdek hoe je meer afspraken, verzoeken en aanmeldingen krijgt.

Wanneer        : 24 april 2019

Tijdstip           : van 15.30-17.30 uur

Locatie           : Raymond Gruijs Academy Wormerveer

Investering     : Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop

Meld je gratis aan voor de workshop De Afspraken Succes Formule en ontdek hoe je meer afspraken, verzoeken en aanmeldingen krijgt.

Door: Raymond Gruijs

Raymond is versimpelaar van bedrijfsprocessen en marketingstrategieen. 
Hij helpt MKB Ondernemers en zelfstandigen om zich te onderscheiden en hun boodschap zo te verwoorden dat ze hun producten on- en offline kunnen verkopen. 

Locatie: RG Academy Wormerveer

Woe

24-4-2019

15:30

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Meld je snel aan